lördag, mars 11, 2006

Festival utan melodier

Efter grundomgångarna inför finalen i Melodifestivalen så kan vi sammanfatta det hela med att startfältet var otroligt tamt i år och att Lena Ph verkligen har gjort sitt i dessa sammanhang. I alla fall när det gäller att försöka skämta bort tiden i tv-programmet. Kanske att det är någon som skrivit manus till henne, men att hon kan med att framföra alla dessa hjärndöda skämt är ett stort skämt... Eller också så driver hon med oss och försöker få oss att tro att hon är mer blåst än vad hon verkar, eller?
Den sista deltävlingen som precis slutat vanns stort av Carola som sopade banan med alla de andra artisterna som kommit till Scandinavium denna vecka. Den andre finalisten var en riktig rökare i Björn Kjellman som sjöng en smörig svensktoppsdänga.
Roger Pontare följde jag med stort intresse då han snart kommer till oss och uppträder med sin sköna stil och röst. Jag måste ändå säga att han platsar bättre som Frank Sinatra-kopia än den schlagerguru han försöker vara. Han gjorde sitt med Vindarna viskar ditt namn, men det var länge sedan nu, så snälla, släpp taget - mer Sinatra åt folket!
Nu väntar vi på finalen där det förhoppningsvis blir rätt låt som vinner...